ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρώτη νίκη για το νέο Hyundai i20 R5 στο Rallye du Var

Ο Kevin Abbring με συνοδηγό τον Seb Marshall σημείωσαν την πρώτη μεγάλη νίκη τους με τo νέας γενιάς Hyundai i20 R5, στον τελικό γύρο του γαλλικού πρωταθλήματος, το Rallye du Var. Το πλήρωμα της Hyundai Motorsport τερμάτισε με σχεδόν ένα λεπτό διαφορά από το επόμενο αγωνιστικό R5, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Abbring ήταν σε θέση να πιάσει τους χρόνους των προπορευόμενων WRC.

Πρώτη νίκη για το νέο αγωνιστικό Hyundai i20 R5.

Η νίκη ήρθε μόλις δύο μήνες μετά το ντεμπούτο του νέου Hyundai i20 R5 στην Κορσική. Από εκείνον τον αγώνα η Hyundai Motorsport έχει συνεργαστεί με τους πελάτες της, ώστε να αναπτύξουν συστηματικά το αυτοκίνητο, ενώ αγωνίζονταν σε αγώνες σε όλη την Ευρώπη. Στο μεταξύ, ο αριθμός των οχημάτων που παραδίδονται συνεχίζει να αυξάνεται. Οι παραγγελίες για το νέας γενιάς i20 R5 για το 2017 έχουν ήδη ξεκινήσει με το πρώτο αυτοκίνητο να πωλείται από τη Hyundai Φινλανδίας, ενώ ένα ακόμη αυτοκίνητο θα τρέξει στους δρόμους της Μέσης Ανατολής.

Ο Andrea Adamo, διευθυντής του τμήματος Customer Racing της Hyundai Motorsport είπε:

Η συνολική νίκη στο Rallye du Var είναι μια μεγάλη στιγμή για το νέας γενιάς i20 R5. Ο αγώνας ήταν εξαιρετικά απαιτητικός, με σκληρές διαδρομές και δύσκολες συνθήκες. Ο Kevin έδειξε τις πραγματικές δυνατότητες του αυτοκινήτου, φθάνοντας τους χρόνους άλλων πληρωμάτων WRC σε διάφορα stages. Έκανε πολύ καλή δουλειά καθ’ ολη τη διάρκεια του αγώνα. Όλοι στο τμήμα Customer Racing έχoυν εργαστεί σκληρά για να βεβαιωθούν ότι θα παραδώσουν ένα προϊόν που μπορεί να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Από το ντεμπούτο του i20 R5 τον Σεπτέμβριο οι πελάτες μας έχουν δείξει τον ίδιο έντονο ρυθμό στα stages που κάναμε εδώ. Εγώ, μαζί με το τμήμα Customer Racing ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους για να βεβαιώσω ότι αυτή είναι μόνο η πρώτη από πολλές νίκες για το i20 R5.

Η προσοχή του τμήματος Customer Racing στρέφεται τώρα αποκλειστικά στους πελάτες της καθώς προετοιμάζονται για τους πρώτους αγώνες του 2017.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video