ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Ogier κερδίζει στην Κορσική και ανοίγει την ψαλίδα

Νικητές στον αγώνα της πατρίδας του αναδείχτηκαν οι Sebastien Ogier-Julien Ingrassia με το Volkswagen Polo WRC, κερδίζοντας στο Rallye de France, τον αγώνα που είναι παγκοσμίως γνωστός ως Γύρος της Κορσικής.

Άλλη μία νίκη για τον Sebastien Ogier.

Αυτή ήταν η 4η νίκη του Ogier για φέτος, ο οποίος φαίνεται να είναι και πάλι σε φόρμα ανοίγοντας τη διαφορά του στη βαθμολογία για το πρωτάθλημα των οδηγών. Το γαλλικό δίδυμο με γερμανικό αυτοκίνητο τερμάτισε στα 46,4 δευτ. εμπρός από τους δεύτερους Thierry Neuville-Nicolas Gilsoul οι οποίοι και συνεχίζουν τις εκπληκτικές εμφανίσεις με το Hyundai i20 WRC. Τρίτος στο βάθρο ανέβηκε ο Andreas Mikkelsen με ένα ακόμη Polo WRC και συνοδηγό τον Anders Jaeger, χαρίζοντας έτσι πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα τους. Μετά και τη Γαλλία, ο Ogier έχει προβάδισμα 68 βαθμών από το δεύτερο Mikkelsen, ενώ ακολουθεί ο Neuville.

Στα του αγώνα, η τελευταία ημέρα ολοκληρώθηκε μετά από βραδινή βροχή. Ο Ogier ξεκινούσε μόλις 6ος, ωστόσο το προβάδισμα των 46,5 δευτ. ήταν αρκετό για να οδηγήσει χωρίς ρίσκα και να παραμείνει στην κορυφή. Στην Power Stage ο παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε 3ος και πήρε έτσι 1 βαθμό επιπλέον, ενώ την ίδια "χωρίς ρίσκα" οδηγική πολιτική ακολούθησαν τόσο ο Mikkelsen όσο και ο Neuville. Στην 4η θέση της γενικής κατάταξης βρέθηκε το Volkswagen Poloτου Jari-Matti Latvala, ο οποίος είχε έναν αγώνα γεμάτο με προβλήματα, κυρίως στα φρένα του αυτοκινήτου του. Ο Craig Breen στην πρώτη του εμφάνιση στην Κορσική, τερμάτισε 5ος με το Citroen DS3, ενώ ακολούθησαν τα Hyundai i20 WRC των Hayden Paddon και Dani Sordo. Τη 10άδα ολοκλήρωσαν τα Ford Fiesta RS των Eric Camilli, Mads Ostberg και Ott Tanak, ενώ την WRC2 κέρδισε ο νεαρός Elfyn Evans. Πρωταθλητές αναδείχτηκαν τέλος οι Simone Tempestini-Giovanni Bernacchini οι οποίοι μετά την Κορσική εξασφάλισαν μαθηματικά τον τίτλο στην κατηγορία Junior.

Από τη Γαλλία, το WRC μετακομίζει στη γειτονική Ισπανία για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 13-16 Οκτωβρίου.


Ο Thierry Neuville σε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση για τη Hyundai.

Πιο κοντά σε άλλον έναν παγκόσμιο τίτλο ο Ogier.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video