ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το νέο Nissan Micra είναι από μόνο του μια επανάσταση

Με το σλόγκαν "Η επανάσταση μόλις άρχισε" η Nissan αποκαλύπτει στο Παρίσι το ολοκαίνουριο Micra, το οποίο εύκολα μπορούμε να διακρίνουμε ότι είναι πιο τολμηρό και… όντως επαναστατικό!

Το νέο Micra φέρνει σύμφωνα με τη Nissan την επανάσταση στα μικρά της κατηγορίας Β.

Το νέο Micra έχει δυναμικές, είναι χαμηλότερο, φαρδύτερο και μακρύτερο και πιο άνετο στο εσωτερικό του. Επίσης έρχεται με μικρότερους κινητήρες turbo, συμπεριλαμβανομένου ενός 0,9lt με 90 ίππους.

Το νέο μοντέλο ενσωματώνει πλήρως την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της Nissan με την χαρακτηριστική νέα σχεδιαστική υπογραφή και την συναισθηματικού τύπου γλυπτική του αμαξώματος. Τα σχεδιαστικά στοιχεία περιλαμβάνουν τη χαρακτηριστική μάσκα V, από όπου η αιχμηρά χαρακτηριστική σχεδιαστική γραμμή διαγράφεται ως το πίσω άκρο, τα φώτα σχήματος μπούμερανγκ και την νέα οροφή. Ξεχωρίζουν ακόμη οι κρυμμένες χειρολαβές στις πίσω πόρτες, αλλά και η εκτεταμένη σχεδιαστική γραμμή οροφής με ενσωματωμένη αεροτομή.

Η εξωτερική εικόνα συμπληρώνεται με 10 ζωηρά χρώματα αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένου και του Energy Orange, ενώ πρόσθετες εξωτερικές και εσωτερικές επιλογές εξατομίκευσης επιτρέπουν τη δημιουργία 125 διαφορετικών συνδυασμών.

Το τελείωμα της οροφής δημιουργεί μια διακριτική αεροτομή.

Το νέο Micra είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Nissan στην κατηγορία που προσφέρει ένα τόσο εκτεταμένο σύνολο προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας, διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις. Έτσι διαθέτει τεχνολογίες όπως Lane Departure Prevention (Αποφυγή Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας), Intelligent Emergency Braking (Έξυπνο Σύστημα Πέδησης) με αναγνώριση πεζών, Around View Monitor (Σύστημα Πανοραμικής Θέασης), Traffic Sign Recognition (Σύστημα Αναγνώρισης Οδικών Σημάτων), High Beam Assist (Σύστημα Υποβοήθησης Μεγάλης Σκάλας Φώτων) και Blind Spot Warning (Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου).

Μια κεντρική έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών στο ταμπλό παρέχει πρόσβαση στα συστήματα ήχου και δορυφορικής πλοήγησης, στο κινητό τηλέφωνο και σε εφαρμογές smartphone όπως το Siri voice control της Apple μέσω του CarPlay.

Το ταμπλό είναι απλό και περιεκτικό, με χρώμα επιτέλους!

Η τεχνολογία πλαισίου στο νέο Micra περιλαμβάνει τα συστήματα Active Ride Control για βελτιωμένη οδηγική άνεση και Active Trace Control για μειωμένη υποστροφή και πιο άμεσο χειρισμό, συνδυάζοντας την απόλαυση με την αυτοπεποίθηση για τον οδηγό του. Επιπλέον, το Nissan Micra εξοπλίζεται με ένα νέο ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης που προσφέρει υψηλότερο βαθμό απόκρισης. Σε ότι αφορά στου κινητήρες, το νέο Micra αρχικά θα διατίθεται με έναν 0,9 lt Turbo 3-κύλινδρο κινητήρα βενζίνης, καθώς και με τον diesel 1,5 lt, αμφότεροι με απόδοση 90 ίππων. Στην γκάμα θα ενταχθεί αργότερα και ένας ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1,0 lt με 73 ίππους.

Το νέο Nissan Micra θα κατασκευάζεται στην Γαλλία και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2017.

Με εντυπωσιακή σχεδίαση το νέο Nissan Micra έρχεται το Μάρτιο του 2017.

Οι ομοιότητες με το Qashqai πίσω είναι ορατές.

Δυναμικές γραμμές στο πλάι, με κρυφές πίσω χειρολαβές και μαύρες πίσω κολόνες.

2017 Nissan Micra

2017 Nissan Micra

2017 Nissan Micra

Με τιμόνι flat bottom και πλήθος χειριστηρίων...

Ευχάριστο και πολύχρωμο το εσωτερικό. Προσέξτε τα ηχεία της Bose στα προσκέφαλα...





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video