ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η 458 MM Speciale είναι η νέα One-Off Ferrari

Όταν η Ferrari 458 Speciale είναι πολύ... "κοινή" για τα γούστα σου και είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις κατιτίς παραπάνω, τότε αναλαμβάνει το Ferrari Styling Centre για τη δημιουργία της μίας και μοναδικής 458 MM Speciale. Η νέα One-Off δημιουργία του Μαρανέλο είναι έτοιμη και ο τυχερός Βρετανός ιδιοκτήτης τη δοκίμασε στο Fiorano μαζί με τον αρχιδοκιμαστή Dario Benuzzi.

Αυτή είναι μία και μοναδική έκδοση της 458 Speciale.

Η Ferrari 458 MM Speciale είναι βασισμένη εξολοκλήρου στην 458 Speciale και οι αλλαγές που έχει είναι οπτικές κυρίως. Κατ' απαίτηση λοιπόν του ειδικού αυτού πελάτη, το One-Off τμήμα της εταιρίας δημιούργησε ένα εντελώς νέο bodykit από αλουμίνιο και carbon fiber, αλλά και ένα tailor-made εσωτερικό με Cioccolato δερμάτινες επενδύσεις και σατινέ λευκές ραφές.

Στιλιστικά, εκτός από τις ρίγες στα χρώματα της Ιταλικής σημαίας και τις μαύρες εμπρός κολόνες (που παραπέμπουν στην Ferrari GTO του 1984), η 458 MM Speciale ξεχωρίζει από τις πλαϊνές εισαγωγές αέρα, τους νέους carbon προφυλακτήρες με νέα σχεδίαση εμπρός και πίσω, το νέο πίσω σπόιλερ αλλά και τα επανασχεδιασμένα πίσω φώτα. Περισσότερα αεροδυναμικά οφέλη ωστόσο εξασφαλίζει η σχεδίαση στο εμπρός μέρος και τα δύο μεγαλύτερα ανοίγματα επιτρέπουν την τοποθέτηση των δύο ψυγείων πιο κοντά το ένα στο άλλο σε σύγκριση με την 458 Speciale.

Την εικόνα στην 458 MM Speciale συμπληρώνουν τόσο το Bianco Italia χρώμα αμαξώματος όσο και οι ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου.

Η 458 MM Speciale έχει πλαϊνούς αεραγωγούς αλλά και ένα εντελώς νέο bodykit.

Πίσω η 458 MM Speciale θυμίζει αρκετά την 488 GTB, κυρίως λόγω του σχήματος των φώτων.

Όταν αναλαμβάνει το One-Off τμήμα της Ferrari, τότε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο...



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video