ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το καλοκαίρι ξεκινάει με το 36ο Rally Κένταυρος

Το φετινό καλοκαίρι στο Πήλιο προβλέπεται να ξεκινήσει με γρήγορους ρυθμούς, υψηλές θερμοκρασίες και ήχους που θα προσελκύσουν πολύ κόσμο. Ο λόγος για το 36ο Rally Κένταυρος που θα εκκινήσει το Σάββατο 4 Ιουνίου στο Βόλο και θα εξελιχθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου στις υπέροχες διαδρομές του Πηλίου με πολλά "hot" αγωνιστικά!

Το Rally Κένταυρος επέστρεψε στο καλεντάρι και φέρνει το καλοκαίρι με "πυροβολισμούς" στο αγαπημένο βουνό.

Μετά από τρία χρόνια αποχής, το 36ο Rally Κένταυρος επιστρέφει δυναμικά, προσελκύοντας 36 πληρώματα από όλη την Ελλάδα, τόσο ικανά ώστε να μπορούν να φτάσουν το επίπεδο ανταγωνισμού αρκετά ψηλά και τις διαφορές να κρίνονται σε μερικά δευτερόλεπτα. Οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν 9 τετρακίνητα αγωνιστικά, αλλά και τα πιο εκλεκτά προσθιοκίνητα που μάχονται στους αγώνες με φόντο φυσικά το καταπράσινο του Πηλίου.

Ο αγώνας αποτελείται από τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές, με το πρώτο αγωνιστικό να εκκινεί το πρώι της Κυριακής στις 9:30 στην ειδική Αλυκόπετρα (μήκους 11km). Η δράση θα συνεχιστεί στην πιο απαιτητική ειδική του αγώνα το Καράβωμα ( μήκους 17,8km), ενώ το πρώτο σκέλος θα τελειώνει μετά την ειδική του Κισσού (μήκους 9km) από όπου και θα κατευθύνονται στο parking του χιονοδρομικού κέντρου Αγριόλευκες για το απαραίτητο service πριν αρχίσει το δεύτερο σκέλος.

Η τοπική κοινωνία του Βόλου είναι έτοιμη να φιλοξενήσει και πάλι έναν από τους πιο δημοφιλή αγώνες της Ελλάδας και να παρακολουθήσει την πανηγυρική εκκίνηση στην παραλία της πόλης το βράδυ του Σαββάτου. Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα και οι θεατές να μπουν στο κλίμα του αγώνα και να δουν από κοντά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα των συμμετεχόντων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video