ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

H Volkswagen ανανέωσε το Polo R WRC για τη νέα σεζόν

Volkswagen Polo R WRC 2016

H νέα σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλλυ ξεκινάει ακριβώς σε μια εβδομάδα και η VW παρουσίασε το ελαφρώς ανανεωμένο Polo R WRC με το οποίο θα συμμετάσχει για τέταρτη χρονιά φέτος. Από το 2013 εκτός του ότι έχει κερδίσει όλους τους τίτλους (οδηγών και κατασκευαστών) έχει βρεθεί στην υψηλότερη θέση του podium στους 34 από τους 39 αγώνες που έχουν διεξαχθεί.

Καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζονται σημαντικές αναβαθμίσεις, ειδικά όταν ο ανταγωνισμός δεν επιδεικνύει σοβαρή αντίσταση, κάτι που ελπίζει να αλλάξει φέτος η Hyundai με το νέο i20 WRC.

Όπως και να έχει, οι αλλαγές στο αγωνιστικό Polo εντοπίζονται στο εμπρός υποπλαίσιο, το οποίο πλέον είναι πιο ανθεκτικό, όπως επίσης και τα ψαλίδια της πίσω ανάρτησης. Ακόμα, το γερμανικό εργοστάσιο έχει εξελίξει νέα πιστόνια για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία του κινητήρα. Επίσης, οπτικά, νέα είναι η εμπρός μάσκα που διαθέτει επανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα, ενώ και ο χρωματισμός είναι καινούριος.

Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Volkswagen, Jost Capito, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ο ανταγωνισμός δεν κοιμάται και θα φέρει τροποποιημένα αυτοκίνητα για τη νέα σεζόν. Το ίδιο θα έχουμε και εμείς, φυσικά: οι αλλαγές στο Polo R WRC είναι βασικά μικρές και λεπτομερείς, για να κάνουν το αυτοκίνητο-πρωταθλητή ακόμη καλύτερα



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video