ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τις βάσεις έχει βάλει η Renault για ένα ένδοξο μέλλον στην F1

Renault

Σε μια μεταβατική περίοδο έχει μπει η Renault μετά από την εξαγορά της Lotus και την επιστροφή της ως ομάδας στη Formula 1. Την απόφαση για την ολοκληρωτική παρουσία στο άθλημα πήρε ο Carlos Ghosn, που θέλει να χρησιμοποιήσει τη Formula 1 για την ανάπτυξη της γαλλικής εταιρείας και τη διόγκωση του ονόματος για χάρη του marketing, στο οποίο οι εταιρείες αφιερώνουν πολύ χρήμα.

Όταν μιλάμε για Formula 1, όμως, τα πράγματα δεν είναι εύκολα και πάντα τα σχέδιά σου θα πρέπει να είναι μακροπρόθεσμα, διότι η πορεία προς την κορυφή δεν είναι εύκολη. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Sport F1, Cyril Abiteboul, πιστεύει πως έχουν μπει οι βάσεις για μια πολύ ανταγωνιστική πορεία στο μέλλον, με τις κατάλληλες υποδομές, τον κατάλληλο προϋπολογισμό και το σωστό σχέδιο, με τον στόχο να είναι η ισχυροποίηση του ονόματος της εταιρείας.

Νομίζω ότι έχουμε προσλάβει πολλούς συμβούλους γι’ αυτό το θέμα και ξέρουν σε τι είναι εκτεθειμένοι. Νομίζω ότι υπάρχει ένα πολύ καλό επιχειρηματικό σχέδιο, ένα πολύ ισχυρό επιχειρηματικό σχέδιο, τουλάχιστον για την αρχή, προκειμένου να κάνουμε τη δουλειά που πρέπει να γίνει.

Έχουμε ένα χρονοδιάγραμμα από τον Carlos Ghosn και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε ότι θα πάρει χρόνο. Αλλά, αυτό που μετρά είναι ότι το marketing δεν μπορεί να περιμένει. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ επιτυχημένοι στη Formula 1 με τη Red Bull. Ήμασταν επιτυχημένοι και ως ομάδα πριν, και από την πλευρά του marketing και της σύνδεσης μεταξύ της Formula 1 και των υπόλοιπων επιχειρήσεων, ποτέ δεν ήμασταν τόσο δυνατοί.

Έτσι, αυτό που δεν περιμένει είναι η ικανότητα για να μετατρέψουμε αυτό που κάνουμε στην πίστα σε ένα δυνατό marketing για τον Όμιλο και την εταιρεία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι θα μας δώσει σταθερότητα για ικανότητα και χρόνο, ώστε να γίνουμε μία από τις μεγάλες ομάδες.

F1 - CHINA GRAND PRIX 2015

Ο 38χρονος Γάλλος θέλει να είναι ρεαλιστής, έτσι δεν δημιουργεί ελπίδες στους οπαδούς της ομάδας. Το 2016 θα είναι κυρίως μια χρονιά προσαρμογής και οργάνωσης για το μέλλον, τονίζοντας τα αποτελέσματα στην πίστα δε θα είναι ό,τι πιο σημαντικό για την ομάδα.

Όταν αποφασίσαμε να μπούμε στη Formula 1 στις 18 Δεκεμβρίου, δεν υπάρχει τρόπος για να πιστεύεις σε φανταστικά αποτελέσματα. Αλλά, είμαστε εδώ με ένα ξεκάθαρο σχέδιο, όχι μόνο για την επόμενη σεζόν, αλλά για τα επόμενα χρόνια. Κατά τη γνώμη μου, η επόμενη χρονιά δε θα είναι επιτυχημένη μόνο αν τα πάμε καλά στην πίστα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνουμε καλά, ξεκινώντας από τη δομή.

Πόσο καλά θα ενσωματώσουμε τη δομή; Πώς θα ενσωματωθούν οι άνθρωποι και ο οργανισμός; Πώς θα είναι οι δεσμοί μεταξύ τους; Πώς θα είναι η νοοτροπία; Πώς θα ασχοληθούμε με τον κινητήρα; Θέλουμε έναν κινητήρα που να είναι εντελώς αξιόπιστος στη αρχή της σεζόν και στο πρώτο τεστ. Θέλουμε να κάνουμε σημαντικά βήματα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί για την επόμενη χρονιά. Πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα από τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video