ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λάθος της Ferrari ο αποκλεισμός του Vettel

GP ABU DHABI F1/2015

Ήταν το 2012, όταν ο Sebastian Vettel ξεκίνησε από το pit lane τον αγώνα στο Abu Dhabi, τερματίζοντας τελικά στην τρίτη θέση. Αύριο, ελπίζει πως θα μπορέσει να κάνει κάτι παρόμοιο, καθώς ξεκινά από την 16η θέση. Αρχικά, τον είδαμε να χάνει θέσεις, αφού όλοι οι οδηγοί έβαλαν τα πολύ μαλακά ελαστικά για το τέλος του Q1, βγαίνοντας την τελευταία στιγμή κι αυτός για τη δική του προσπάθεια.

Ήταν, όμως, πολύ αργά, έτσι δεν κατάφερε να βελτιώσει τη θέση του, επιστρέφοντας στα pits. Ο Γερμανός είναι απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή, αλλά αρνείται να καταλογίσει την ευθύνη σε κάποιον από την ομάδα, τονίζοντας πως το μονοθέσιο δεν είχε κανένα μηχανικό πρόβλημα.

Τίποτα δραματικό δεν έγινε, δεν υπήρχε τίποτα λάθος με το μονοθέσιο, αλλά το σχέδιο δεν ήταν σίγουρα να βγούμε κατευθείαν έξω στο Q1. Νομίζαμε ότι ο γύρος που είχαμε κάνει με τα μαλακά ελαστικά ήταν αρκετά καλός, αλλά, στο τέλος, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν. Δεν εκτιμήσαμε σωστά την κατάσταση και δυστυχώς δεν βγήκαμε.

Πέρασε αρκετός χρόνος συζητήσεων για το τι έγινε, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι ξέρουμε και πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν έχει σημασία ποιος πήρε την απόφαση να σταματήσουμε τον γύρο. Σαν ομάδα, δεν πήραμε τη σωστή απόφαση σήμερα και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδατε.

Το Yas Marina Circuit δεν είναι μία πίστα που ευνοεί τα προσπεράσματα, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες νέες πίστες. Παρ’ όλα αυτά, ο Seb πιστεύει ότι θα έχει την ταχύτητα για να κερδίσει πολλές θέσεις, ωστόσο παραδέχεται ότι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Όσο κερδίζεις θέσεις, τόσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα. Αλλά, είμαστε αρκετά πιο γρήγοροι από πολλά αυτοκίνητα, έτσι ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να τα προσπεράσουμε. Είναι ένας μεγάλος αγώνας, έτσι ελπίζουμε ότι θα γίνει κάτι με τη στρατηγική. Θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι μπορείς να προσπεράσεις, αν και κάποιες φορές δεν είναι εύκολο. Δεν είναι απίθανο.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video