ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Button: Πιο δύσκολος αντίπαλος ο Alonso από τον Hamilton

Jenson Button and Fernando Alonso.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Fernando Alonso και ο Lewis Hamilton είναι οι δύο κορυφαίοι οδηγοί αυτή τη στιγμή στη Formula 1. Έχουν κάτι κοινό: τον Jenson Button! Ναι, ο Βρετανός ήταν team-mate και των δύο, αλλά το κοινό τους πιο συγκεκριμένα είναι η ήττα από τον Πρωταθλητή του 2009. Ο Hamilton έχασε μόνο από τον Button, πίσω στο 2011, ενώ το ίδιο θα συμβεί και τώρα με τον Alonso, αν και ο Ισπανός έχει νικηθεί το 2007 από τον τρις Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Ο «Jens», λοιπόν, γνωρίζει τους δύο οδηγούς και μιλάει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα για τον Hamilton, αν και τα προηγούμενα λόγια δεν ήταν δικαίως καθόλου κολακευτικά. Τώρα, αναφέρεται ξανά στον πρώην team-mate του, καθώς πιστεύει ότι ήταν πιο εύκολος αντίπαλος απ’ ό,τι ο Ferni, λόγω της σταθερότητας που δείχνει ο 34χρονος.

Σε έναν αγώνα, είναι πάντα μεγαλύτερη πρόκληση. Θα έλεγα πιο σταθερή πρόκληση. Είναι πάντα εκεί. Κάποιες μέρες, δεν μπορούσαμε απλά να αγγίξουμε τον Lewis, ενώ κάποιες άλλες ήταν σαν να μην έτρεχε αυτός. Πιστεύω ότι είναι ένας διαφορετικός οδηγός τώρα, με περισσότερη εμπειρία, αλλά ο Fernando είναι πάντα εκεί και πάντα ανταγωνιστικός.

Αν είναι μπροστά σου, σε κρατάει πίσω, και αν είναι πίσω, σε πιέζει πολύ. Αυτό είναι σπουδαίο και μου αρέσει. Νομίζω ότι είναι σημαντικό για την ομάδα. Μας βοηθά σίγουρα φέτος. Πριν από τη φετινή χρονιά, είχε αναγνωριστεί ως ο καλύτερος οδηγός στη Formula 1. Είναι απίστευτο πόσο εύκολα ξεχνά ο κόσμος. Είναι πολύ ταλαντούχος και πολύ ολοκληρωμένος οδηγός. Πολλοί οδηγοί έχουν τα δυνατά τους σημεία, αλλά έχουν επίσης μεγάλες αδυναμίες. Δε νομίζω ότι αυτός έχει κάποια μεγάλη αδυναμία.

Πριν από τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, ο Button έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς, έναντι 11 του Alonso. Ο Ισπανός δεν έκανε την καλύτερη χρονιά φέτος, κι έχει παραδεχτεί ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος το 2016, ώστε να εκμεταλλευτεί το πολύ πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο που θα έχει, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video