ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στη παραγωγή το Toyota S-FR Concept

Toyota-S-FR-Concept-1

Στο Τόκιο η Toyota παρουσίασε το S-FR Concept, ένα πρωτότυπο που από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του, ήταν σαφές πως είναι έτοιμο να περάσει στη παραγωγή. Αυτό ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο επικεφαλής μηχανικών των σπορ μοντέλων της Toyota, Tetsuya Tada ο οποίος δήλωσε:

Οραματιζόμαστε τρία σπορ μοντέλα στην Toyota. To GT86, ένα μικρότερο μοντέλο και το νέο Supra.

Ο Tada αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το πότε το μοντέλο θα περάσει στη παραγωγή (φήμες λένε για τα μέσα του 2016) και τι κινητήρας θα βρίσκεται κάτω από το καπό του. Αναφορές θέλουν το μοντέλο να φορά τον 1.500αρη τετρακύλινδρο κινητήρα από το ιαπωνικό Corolla, αλλά θα αποκτήσει άμεσο ψεκασμό και μερικές ακόμη βελτιώσεις. Θα αποδίδει 130 άλογα με 148 Nm ροπής, με την κίνηση να περνά στον πίσω άξονα μέσω ενός 6-τάχυτου μηχανικού κιβωτίου.

Το Toyota S-FR παραγωγής θα ζυγίζει 980 κιλά, θα έχει μήκος 3,99 μέτρα, πλάτος 1,69 μέτρα, ύψος 1,32 μέτρα, με το μεταξόνιο του να ανέρχεται στα 2,48 μέτρα. Το κόστος του αναμένεται να είναι αρκετά φθηνότερο από αυτό του Mazda MX-5, ενώ παραμένει άγνωστο αν το μοντέλο θα πωλείται με το ίδιο powertrain στον υπόλοιπο κόσμο.

[See image gallery at www.autoblog.gr]



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video