ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτοί ήταν οι ταχύτεροι οδηγοί στην 44η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων

Με ηλιόλουστες συνθήκες και πολλούς θεατές ολοκληρώθηκε η 44η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ. χθες Κυριακή 30 Οκτωβρίου στην πίστα καρτ Drive Park στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης

Ταχύτερος όλων ο Θεόδωρος Καβατσικλής.

Η ανταπόκριση των φίλων του σπορ ήταν για άλλη μια φορά μαζική, ενώ ο έντονος ανταγωνισμός με διαδοχικές πρωτιές και διαφορές στο εκατοστό του δευτερολέπτου έδωσε αυτό το κάτι παραπάνω από πλευράς θεάματος. Την παράσταση έκλεψε ο Καβατσικλής Θεόδωρος (Opel Kadett) και χρόνο ημέρας στο 1:22:050, με δεύτερο καλύτερο χρόνο το 1:22:110 του Σαλωνίδη Γιώργου και τρίτο το 1:22:240 του Καρυπίδη Θεόκλητου αμφότεροι με Opel Ascona. Πρώτος αθλητής Α.Ο.Θ. βραβεύτηκε ο Οικονομίδης Κώστας και πρώτη γυναικεία συμμετοχή η Βασιλειάδου Αναστασία.

Πρώτος στην Κατηγορία Α ήταν ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης.

Στο ψηλότερο σκαλί της κατηγορίας Α βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Καρατσομπαλίδης Δημήτρης (Peugeot 106) και χρόνο 1:23:160, ακολουθούμενος από τους Καραμανώλη Ιωάννη (Toyota Starlet) και Χαρατζή Βάιο (Mazda MX 5). Στην κατηγορία Β πρώτος ήρθε ο Καβατσικλής Θεόδωρος (Opel Kadett) και 1:22:050, δεύτερος ο Οικονομίδης Κώστας (Fiat Punto) και τρίτος ο Φουρκαλίδης Γιώργος (Opel Kadett). Τέλος, στην κατηγορία Γ νικητής βγήκε ο Σαλωνίδης Γιώργος ακολουθούμενος από τον Καρυπίδη Θεόκλητο (Opel Ascona) και τον Μαυροκέφαλο Σάββα (Opel Manta).

Επόμενος αγώνας του είδους η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016.

Ο νικητής στην Κατηγορία Γ, Γιώργος Σαλωνίδης.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video