ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η BMW 2002 Hommage είναι η σύγχρονη εκδοχή της 2002 Turbo

Η BMW απονέμει φόρο τιμής στη θρυλική 2002 με τη νέα 2002 Hommage, ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο βασισμένη στη M2 που αποκαλύπτεται στο Concorso d'Eleganza της Villa d'Este.

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει μια σύγχρονη εκδοχή της θρυλικής BMW 2002 Turbo.

Όπως όλα τα μοντέλα της σειράς Hommage, αυτή είναι μια σύγχροχη εκδοχή ενός ιστορικού αυτοκινήτου. Η BMW 2002 Turbo ξυπνά μέσα από ένα εντυπωσιακά σύγχρονο design που κρύβει έντονες λεπτομέρειες, τους χρωματισμούς της M αλλά και ορατά ανθρακονήματα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως οι σύγχρονες λεπτομέρειες χρωμίου στην κλασική 2002. Ο ρετρό σχεδιασμός στα φώτα εμπρός και πίσω, αλλά και η τοποθέτηση των εμπρός φλας ξεχωριστά και επάνω από τος προβολείς, συνδέει την πρωτότυπη BMW 2002 Hommage με το ένδοξο παρελθόν της.

Όπως όλα τα μοντέλα Hommage, έτσι και αυτή η σύγχρονη 2002 Turbo δεν είναι άλλο παρά μια σταγόνα σχεδιαστικής νοσταλγίας. Δε θα τη δούμε στην παραγωγή και δεν προμηνύει μελλοντικές τάσεις. Θα μείνει όμως για να μας δώσει όμορφα βενζινοβόρα όνειρα και άρωμα νοσταλγίας για τους πιο μεγάλους από εμάς...


Η BMW 2002 Hommage είναι ένα σχεδιαστικό όνειρο...

Ένα εντυπωσιακό concept car που ενσαρκώνει την ιστορία της BMW 2002.

Ρετρό σχεδίαση και εντυπωσιακές γραμμές για το πρωτότυπο που βασίζεται στη BMW M2.

Η BMW 2002 Hommage θα μείνει στην ιστορία ως ακόμη ένα νοσταλγικό concept.

Αν έβγαινε στην παραγωγή η σύγχρονη BMW 2002 θα ήταν ότι πιο τρελό στη γκάμα της μάρκας.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video