ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Aston Martin Vanquish Zagato Concept είναι ονειρική!

Βρετανία και Ιταλία ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας ονειρικής Aston Martin Zagato. Ο λόγος για την κατακόκκινη  Vanquish Zagato Concept που πραγματοποίησε χθες το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο κυριλάτο Concorso d'Eleganza Villa d'Este, δίπλα στη λίμνη Como της Ιταλίας.

Χάρμα οφθαλμών η κατακόκκινη Aston Martin Vanquish Zagato.

Η Aston Martin Vanquish Zagato Concept είναι το πέμπτο αυτοκίνητο της συνεργασίας της βρετανικής Aston Martin και του ιταλικού σχεδιαστικού οίκου Zagato. Μια συνεργασία που μετρά πέντε δεκαετίες ήδη, από τη θρυλική DB4 GT Zagato του 1960 έως την V12 Vantage Zagato του 2011.

Η νέα Vanquish Zagato Concept προέκυψε από τη στενή συνεργασία του αρχισχεδιαστή της Aston Martin, Marek Reichman, και του Andrea Zagato με την ομάδα του στο Μιλάνο. Η εξέλιξη και κατασκευή ολοκληρώθηκε στα κεντρικά της Aston Martin. Το εντυπωσιακό πρωτότυπο παραμένει γνήσιο προϊόν της βρετανικής μάρκας υπεραυτοκινήτων, ωστόσο απέκτησε μεγαλύτερο δυναμισμό και φινέτσα σε ένα πάντρεμα νέων λεπτομερειών και φινιρίσματος σε ανθρακονήματα. Το μάτι, εκτός από το γυμνό carbon στέκεται στα εμπρός φωτιστικά, χαμηλά στη μάσκα, αλλά και τα πίσω εντυπωσιακά φώτα που αν και αντανακλούν το κλασικό design της Zagato χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία LED με την κορυφαία Aston Martin Vulcan.

Ανάμεσα στα εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία ξεχωρίζουν ακόμη η κυψέλη εμπρός σε σχήμα πολλών μικρών "Ζ" αλλά και η "double-bubble" οροφή, σήμα κατατεθέν των Zagato από την αρχή της δεκαετίας των '50. Και βεβαίως για να ολοκληρωθεί ένα εντυπωσιακό concept car, χρησιμοποιήθηκε ο ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας της εταιρίας, απόδοσης 600 ίππων!

Μοναδικό είναι και το εσωτερικό στην Vanquish Zagato Concept, με τη σφραγίδα ποιότητας μιας Aston Martin υπογραμμισμένη από στιλιστικές λεπτομέρειες της Zagato και βεβαίως αρκετά τμήματα σε carbon fibre. Τα "Ζ" δίνουν και παίρνουν και στην καμπίνα, τόσο στις ραφές των καθισμάτων όσο και στο επετειακό σήμα στην κονσόλα και στα προσκέφαλα των δύο καθισμάτων.

Όσο για την παραγωγή, αν και είναι πιο πιθανό να μείνουμε σε αυτή την κόκκινη πρωτότυπη καλλονή της λίμνης Como, δεν αποκλείεται περιορισμένος αριθμός αυτοκινήτων να φορέσει και πινακίδες κυκλοφορίας για χάρη φανατικών συλλεκτών της σειράς Aston Martin Zagato.

Μάσκα σε μοτίβο "Ζ", κυκλικά LED και splitter από carbon εμπρός.

Φώτα από LED Blades, carbon διαχύτης και τέσσερις απολήξεις πίσω.

Η "double-bubble" οροφή της Zagato συνεχίζεται και στο πίσω παρμπρίζ.

Σχεδίαση που εμπνέει συναίσθημα και μια μακροχρόνια σχέση που μετρά περισσότερα από 55 χρόνια.

Το "Ζ" της Zagato ξεχωρίζει στο προσεγμένο εσωτερικό αυτής της Aston Martin.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video