ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το καλοκαίρι του ’16 θα παρουσιαστεί το 7-θέσιο SUV της Skoda

Skoda Snowman2

Το μεγάλο SUV της Skoda ήταν να παρουσιαστεί εντός του 2015 αλλά με δεδομένο ότι έχουμε φτάσει στον Δεκέμβριο και δεν έχουμε δει ούτε ένα teaser, καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν ισχύει. Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες, που ισχυρίζονται ότι το 7-θέσιο SUV θα παρουσιαστεί διαδικτυακά το καλοκαίρι του 2016, πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση του Παρισιού, τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Το λανσάρισμα του στην αγορά δε, αναμένουμε να γίνει στο τέλος του 2016.

Το μοντέλο θα βασίζεται σε μία επιμηκυμένη εκδοχή της MQB πλατφόρμας του Group και θα είναι διαθέσιμο τόσο ως μπροσθιοκίνητο, όσο –προαιρετικά– και ως τετρακίνητο. Την κίνηση του Snowman όπως έχουμε την τάση να το λέμε, θα αναλάβουν οι γνωστοί σε γενικές γραμμές TDI και TSI οι οποίοι θα συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο, είτε με ένα αυτόματο, διπλού συμπλέκτη. Όσο για την παραγωγή, αυτή θα γίνεται στο εργοστάσιο της φίρμας στο Kvasiny της Τσεχίας.

Σε σχετικά νέα, το ίδιο δημοσίευμα που αναφέρει τις πληροφορίες για το Snowman, κάνει λόγο για ορισμένες “εκπλήξεις” που ετοιμάζει η Skoda για το 2016. Δεν γνωρίζουμε σε αυτό το σημείο τι μπορεί να περιλαμβάνουν αυτές οι εκπλήξεις, αλλά εντός του 2016, περιμένουμε εκτός από το Snowman, την ανανεωμένη εκδοχή του Octavia. Λες να επαληθευτούν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό;



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video