ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δεν μπορείς να φανταστείς γιατί κάποιος πουλάει την Porsche Cayman GT4 του

Porsche

Η Cayman GT4 είναι ένα από καλύτερα αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει η Porsche. Σίγουρα, έχει μεγάλο κενό από τα κορυφαία μοντέλα όσον φορά τη δύναμη, ωστόσο η γερμανική φίρμα κατάφερε να κάνει την GT4 πολύ γρήγορη στην πίστα, ενώ το αυτοκίνητο μπορεί να ικανοποιήσει γούστα ακόμα και του πιο απαιτητικού οδηγού για διασκεδαστική οδήγηση.

Διάβασε επίσης: Δοκιμάζουμε την Porsche Cayman S

Μπορείς εσύ να βρεις κάποιον λόγο για να πουλήσεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο; Εγώ δεν μπορώ, αλλά έχουμε πει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να τους ικανοποιεί 100% το κάθε εκατοστό του αυτοκινήτου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν κάποιος την πουλούσε για τα… άβολα καθίσματά της;

C2F61149-DFE1-4F70-B902-B9D24E01B57C_zpsx1k0xdjo

Κι όμως, υπάρχει άτομο που το κάνει αυτό, καθώς τα καθίσματα τις GT4 δεν ήταν όσο αναπαυτικά θα ήθελε, ειδικά για τους ώμους του. Έτσι, έβαλε πωλητήριο, με την τιμή να είναι στα $105.000, δηλαδή $20.000 πάνω από την αρχική τιμή. Η απόσταση που έχει διανύσει είναι 1416 μίλια (2.279 χιλιόμετρα) και είναι σε μπλε χρώμα. Όσο για τον ιδιοκτήτη, θα πάρει μια άλλη GT4, η οποία θα έχει bucket καθίσματα.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video