ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Και ο πατέρας του Paul Walker μήνυσε την Porsche

paul walker

Μετά την χήρα του Roger Rodas και την κόρη του Paul Walker, τώρα και ο πατέρας του εκλιπόντος ηθοποιού κατέθεσε μήνυση κατά της Porsche, κατηγορώντας την Γερμανική εταιρία ως υπεύθυνη για τον θάνατο του γιου του.

Ο πατέρας του ηθοποιού, στην μήνυσή του ισχυρίζεται πως η Porsche Carrera GT, μέσα στην οποία ο Walker έχασε τη ζωή του πριν από δύο χρόνια, δεν διέθετε τα απαραίτητα χαρακτηριστικά/συστήματα ασφάλειας, τα οποία θα κρατούσαν στη ζωή τον γιό του. Αυτά είναι η μη τοποθέτηση ESP, η μη πρόσθετη ενίσχυση στις πόρτες και οι ελαττωματικές γραμμές παροχής καυσίμου.

Ο πατέρας του άτυχου ηθοποιού ευελπιστεί πως θα υπάρξει κάθαρση και η Porsche θα πληρώσει αποζημίωση. H Γερμανική εταιρία ωστόσο, συνεχίζει να υποστηρίζει πως η Carrera GT μέσα στην οποία έχασαν τη ζωή τους ο Walker και ο Rodas, είχε μετατροπές/βελτιώσεις, δεν ήταν σωστά συντηρημένη, με τα ελαστικά της να είναι ηλικίας 9 ετών και πως για τον θάνατό των δύο ανδρών οφείλεται η απερίσκεπτη οδήγηση και η υπερβολική ταχύτητα, όπως έδειξαν και οι εκθέσεις των αρχών οι οποίες είχαν αποφανθεί πως η αιτία της συντριβής ήταν η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτυχθεί (130-150 χλμ/ώρα).

Να θυμίσω επίσης πως ο πατέρας του Paul Walker είχε μηνύσει την οικογένεια του Roger Rodas για την συλλογή αυτοκινήτων που οι δύο άντρες είχαν συνεταιρικά.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video