ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η FIA βγάζει καθαρή τη Ferrari

GP ABU DHABI F1/2015

Ένα θέμα που ήρθε ξανά στην επιφάνεια στο Grand Prix του Abu Dhabi ήταν η χρήση της αεροδυναμικής σήραγγας από την Haas. Η αμερικανική ομάδα θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα του 2016, έχοντας τεχνική συνεργασία με τη Ferrari. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιεί τη σήραγγα της ιταλικής ομάδας, χωρίς για την ώρα να υπάρχουν περιορισμοί από τους κανονισμούς.

Η Mercedes, λοιπόν, και είμαι σίγουρος πως όχι μόνο αυτή υποπτευόταν την Scuderia, ότι δηλαδή χρησιμοποιούσε και αυτή την αεροδυναμική σήραγγα για δικό της σκοπό και όχι μόνο η Haas. Βέβαια, η γερμανική ομάδα απευθύνθηκε στη FIA, υποτίθεται για να ζητήσει διευκρινίσεις. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δε βρήκε κάτι παράνομο στη Ferrari και γράφει σε σχετική της ανακοίνωση:

Οι αγωνοδίκες προτείνουν στη FIA ότι στο μέλλον ένας πιθανός ανταγωνιστής που θέλει να γίνει ανταγωνιστής στο πρωτάθλημα της Formula 1 και η αίτησή του γίνει δεκτή θα πρέπει να μπαίνει στα προσαρτήματα 6 και 8 (και σε οποιοδήποτε άλλο σχετίζεται με τους τεχνικούς και τους αθλητικούς κανονισμούς).

Η πρόθεση είναι κατανοητή, για να μπουν όρια στο ποσό της αεροδυναμικής ανάπτυξης κάθε ανταγωνιστή και να αποφεύχθη η κλιμάκωση του κόστους που είναι συνδεδεμένο με την έρευνα, για το προσάρτημα 8, στην περιοχή των τεχνικών κανονισμών. Καμία από τις ομάδες δεν το αμφισβήτησε αυτό. Επομένως, η ερμηνεία των κανονισμών αντανακλά την παραπάνω υπόθεση.

Αυτό που προκύπτει ουσιαστικά είναι η αυστηροποίηση των κανονισμών για τη χρήση των ομάδων που δε συμμετέχουν ακόμα στο πρωτάθλημα, προκειμένου να μην υπάρχουν υποψίες παρόμοιες με της Mercedes ή άλλων ομάδων.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video