ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πλασματική η 9η θέση για τον Alonso

Fernando Alonso on track.

Μία από τις καλύτερες Παρασκευές της χρονιάς ήταν η σημερινή για τον Fernando Alonso, σχετικά με την ταχύτητα της MP4-30. Το βρετανικό μονοθέσιο είναι κατά το ήμισυ με εξαρτήματα του 2016, όπως έχει πει ο Ισπανός, τα οποία ίσως να έδωσαν μία ώθηση απόδοσης στη βρετανική ομάδα, με τις δοκιμές για τη νέα σεζόν να συνεχίζονται κανονικά.

Η διαφορά του «El Nano» ήταν μόλις 1 δευτερόλεπτο πίσω από τον πρωτοπόρο Nico Rosberg στη δεύτερη περίοδο, κάτι που ίσως να γεννά ελπίδες για έναν πολύ καλό αγώνα και φυσικά για βαθμούς στη λήξη του φετινού πρωταθλήματος. Ο Alonso, όμως, δεν έχει μεγάλες προσδοκίες, καθώς πιστεύει ότι η ανταγωνιστικότητα του μονοθεσίου θα είναι λίγο χειρότερη αύριο.

Πολλά πράγματα μπορεί να είναι πίσω από αυτή την καλή Παρασκευή. Ένα είναι σίγουρα οι βελτιώσεις στο μονοθέσιο, συνεχίζουν να δουλεύουν και να μας δίνουν απόδοση. Στη συνέχεια, ίσως βάλαμε τα πολύ μαλακά ελαστικά την καλύτερη στιγμή της σεζόν, λίγο πιο αργά από τους άλλους. Νομίζω ότι αύριο δε θα είμαστε στην 9η θέση, δυστυχώς θα είμαστε λίγο χειρότερα από αυτό. Αλλά, είμαι ικανοποιημένος με το μονοθέσιο σήμερα, όπως και με την πρόοδο. Ολοκληρώσαμε το πρόγραμμα, έτσι ελπίζω ότι μπορούμε να δούμε μερικά καλύτερα αποτελέσματα.

Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τις αυριανές κατατακτήριες. Κάποιες φορές, οι άλλοι αυξάνουν τη δύναμη του κινητήρα και δυσκολευόμαστε λίγο περισσότερο. Για ‘μάς ήταν μια καλή περίοδος δοκιμών. Μην κοιτάτε τόσο πολύ τα αποτελέσματα, κι ελπίζω να μπορέσουμε να είμαστε ξανά 9οι αύριο στις κατατακτήριες.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - 1ki1news

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video